Nieuwe banen TVV

3 april zijn de nieuwe banen van Tennisvereniging Vierpolders officieel geopend. De nieuwe banen, hekwerk en terras zijn gevierd met een feestelijke en sportieve dag. We begonnen met een toespraak van onze voorzitter Jan. Ook de wethouder van Brielle was uitgenodigd, hij mocht als eerste de bal slaan op de nieuwe banen, waarbij hij nog net overeind bleef. Tennissen blijft topsport 🙂 Daarna kregen we een mooie demonstratiewedstrijd te zien op niveau 3/4. Dit werd muzikaal omlijst met een live optreden. Ook werd er nog lekker vrij getennist. Na al deze activiteiten werd de innerlijke mens niet overgeslagen en kwam de pizzabus waarvan iedereen heerlijk heeft gesmuld. Er zijn prachtige foto’s gemaakt op deze dag en die kun je zien via deze link: foto’s opening banen. Iedereen bedankt die deze dag mogelijk hebben gemaakt!