Bardienstplanner

Inschrijven bardiensten periode 2020/2021

Beste tennisleden,

Vanaf heden kunt u zich weer inschrijven voor uw te vervullen bardiensten.

Belangrijk bij inschrijving bardiensten:

Er zal ingedeeld worden voor de periode maart 2020 t/m februari 2021, het is de bedoeling dat iedereen zijn nog openstaande bardiensten vervult in deze periode.

U kunt inschrijven t/m 9 maart 2020, heeft u dan nog niet ingeschreven dan wordt u door ons ingedeeld en geven wij de data aan u door per email. Kunt u niet op de ingedeelde data dan dient u zelf uw bardiensten te ruilen.

Al onze leden vanaf 18 jaar zijn verplicht 4 bardiensten per jaar te draaien. De late diensten van 21.00 tot 01.00 uur tellen dubbel!

De leden die de bardiensten alsnog willen afkopen ( € 20,00 per bardienst ) moeten dit voor 15 februari telefonisch of via de mail aan ons doorgeven.

Eenmaal ingedeeld en u kunt niet, dan dient u zelf te ruilen met iemand anders. Heeft u geruild gaarne een mail naar Erna en een aantekening op de weekstaat in de kassa.

Het Bestuur heeft besloten dat het niet is toegestaan dat leden die competitie spelen dan ook tegelijkertijd een bardienst lopen.

Na het inschrijven ontvangt u een mail met uw diensten en het adres waar u de sleutel op kan halen. Het is belangrijk dat de sleutel na het afsluiten van de bar weer ingeleverd wordt bij de sleuteldienst.

De verschillende diensten leveren een verschillend aantal punten op. Per periode moet u 8 punten verdienen. De punten zijn te verdienen door de onderstaande diensten:

Bardienst                                                    2 punten

Late avondbardienst  (21:00 – 1:00)       4 punten

Om in te schrijven ga naar mijn.knltb.club en kies voor uw eigen vereniging, daarna kunt u inloggen met uw inloggegevens.                      

Met vriendelijke groet,

Laura en Erna

Erna : 06-24135769 remkoerna@gmail.com

Laura: 06-16540569

Coumoulaura@gmail