Maak kennis met Tennis bij TV Vierpolders

Bij tennisvereniging Vierpolders wordt de gelegenheid geboden om onder aantrekkelijke voorwaarden kennis te maken met de tennissport. Zowel voor kinderen als voor volwassenen kan worden deelgenomen aan 10 kennismakingslessen die door onze tennisleraar van At Vantage Tennis Academy worden gegeven.

Tijdens deze groepslessen, die elk jaar rond 1 april en 1 oktober van start gaan, worden de eerste beginselen van de tennissport geleerd.

Na deze kennismakingslessen kan onder aantrekkelijke voorwaarden een lidmaatschap bij onze vereniging worden aangegaan en kunnen nog 10 vervolglessen worden gevolgd.

Tennisvereniging Vierpolders heeft haar onderkomen in het park “de Tiendhoek”, dat is gelegen aan de ZW-kant van Vierpolders. De toegang tot het park is via de Coosenhoekstraat bij de parkeerplaats van de voetbal- en tennisvelden. Het park beschikt over 3 kunstgrasbanen. Op deze ondergrond kan gedurende het gehele jaar worden gespeeld. Voorts beschikt het park over een leuk clubhuis en een gunstig gelegen terras.

Onze vereniging biedt voor elk wat wils, zowel voor de recreatieve spelers als voor de meer prestatiegerichte spelers. Het gehele jaar door worden er gezelligheidstoernooitjes georganiseerd. Op de woensdag- en zondagmorgen, alsmede op de donderdagavond, is er het zogenaamde “rackettrekken” waarbij de spelers via tossen aan elkaar worden gekoppeld.

Ook zijn er diverse competitieteams die deelnemen aan de door de KNLTB georganiseerde competities.